Skip to content

JACK & JONES er kvalitetsmote for unge menn. Klærne selges gjennom over tusen JACK & JONES-butikker i 38 land og av tusenvis av engrospartnere rundt om i verden. JACK & JONES oppsto ut fra en kjærlighet til denim. Merket ble etablert i 1990, og jeans er fremdeles i hjertet av forretningen. JACK & JONES arbeider for å berike arven til autentisk jeanswear ved å respektere dens bakgrunn og samtidig utvikle håndverket gjennom nyskapende behandlinger og design. Men det ligger mer i merket enn bare jeanswear. I dag har merket utviklet seg til seks undermerker: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, JACK & JONES TECH og JACK & JONES JEANS INTELLIGENCE. Sammen dekker de alle de forskjellige aspektene av en manns garderobe. Fra hans lekne ungdommelighet til hans behov for tidløse silhuetter. Alltid med kvalitetsstoffer og behandlinger i fokus, noe som gjør oss til et av de mest prisgunstige merkene. JACK & JONES er kvalitetsherremote for enhver mann.

Vero Moda ble lansert i 1987 av bestseller-grunnlegger Troels Holch Povlsen.  Vero Moda var ett av de første merkene som ble lansert av det familieeide Bestseller-selskapet- og ble raskt en favoritt blant motebevisste jenter.

Merket er berømt for kampanjene sine med supermodeller – fra Kate Moss til Helena Christinesen, Christy Turlington og Gisele Bundchen – og ikke minst moteikonet Alea Chung, musikeren Lily Allen og mange flere.

Ganske enkelt det rette valget for motebeviste jenter.

Hvis du er glad i mote har du garantert hørt om dette merket. ONLY er en dansk kleslinje som siden 1995 har levert tidløse moteklær til unge og voksne kvinner. Med fokus på feminin styrke, selvtillit og stil samt en bred internasjonal tilnærming, har merket etablert seg som en verdensomfattende kleskjede med mer enn 300 butikker i Europa og Midtøsten. Liker du å være først ute med de siste trendene, er ONLY det perfekte valg. Deres kolleksjoner oser av unik og moderne identitet og attraktive stiler med internasjonal klasse.

Gå ikke glipp av vårt fantastiske salg av flotte barneklær designet etter de nyeste trendene og alltid laget i gode materialer med lang holdbarhet. Du kan nå kjøpe kvalitetsklær til barnet ditt til overraskende lave priser. Se det komplette utvalget her.